Бернард Инвестмънтс ООД

Бернард Инвестмънтс ООД

Бернард

Графикс Бизнес Център е модерна офис сграда клас А, предоставяща първокласна работна среда в съответствие с най-новите международни стандарти.

Сградата се намира в рамките на няколко метра от бул Цариградско шосе - основната пътна артерия, която свързва летище София и центъра на града, точно срещу търговски център The MALL

  • София Център - 10 мин с кола
  • Летище София - 5 мин с кола
  • Метростанция Младост-1 е в рамките на 7 мин пешеходна дистанция
  • Търговски център "The Mall" се намира на 5 мин пеша срещу Grafix

Grafix включва внимателно подбран микс от офиси клас А и търговски площи, предлагащи  бизнес – ориентирани удобства и услуги за наемателите в сградата.

Търговските площи в сградата включват ресторант с градина, кафене, фитнес център, химическо чистене, фризьорски салон и банков офис.

Офисната част се състои от 7 офисни етажа, обслужвани от 6 високоскоростни асансьора. Офисите са от open space тип и предлагат работни пространства вариращи от 300 кв.м до 1600 кв.м в зависимост от конкретните изисквания и нужди на наемателите.

Подземният паркинг е със система за контрол на достъпа и денонощна охрана, разполага се на три падземни нива с общ капацитет от 246 паркоместа.

Външният паркинг пред Grafix предлага допълнително 56 паркоместа.

 Бернард Инвестънтс ООД е един от водещите инвеститори в офис сгради в източната част на София. Компанията притежава и управлява над 60,000 кв.м офисни и търговски площи, отличаващи се със съвременен дизайн, първокласни удобства и централно местоположение.

Портфолиото й включва някои от най-известните офис проекти в гр. София като: ГрафиксЕвропарк, Изток Тауър, Тетрикс, Орифлейм.

 

Информация за контакт:
Виктор Сергиев – Изпълнителен Директор

E-mail: viktor.sergiev@bernard.bg
Teл.: +359 885 82 46 68
Адрес: гр. София, бул. Г.М. Димитров 16А
Web:  www.bernard.bg

   

всички членове на АСБС | website