Асоциирани членове

Парк Лейн Дивелъпмънтс АД

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОМПАНИЯТА:

PARK LANE DEVELOPMENTS е водеща компания за недвижими имоти с фокус върху изграждането, развиването и управлението на първокласни, съвременни бизнес имоти в България и Румъния. Дружеството е част от AG Capital, най-голямата група от компании за недвижими имоти в България.

Park Lane Developments управлява над 34 000 кв.м. офис площи в знаковия си проект Park Lane Office Center.

PARK LANE OFFICE CENTER

Park Lane Office Center е клас А бизнес сграда, завършена през юни 2021 г. Разположена е на 5 минути пеша от метростанция „Витоша“ и „Парадайз център“. Освен ключовата локация сред основните предимства на Park Lane Office Center са и по-голямата от обичайната светла височина на таваните – 3,10 м и големите прозорци (2,30 м широки и 3,10 м високи), които осигуряват важната за комфорта на работния процес дневна светлина. Усещането за простор и свобода се допълва и от голямото отстояние от съседните сгради и предвидените зелени площи за разходка и почивка. Наемателите могат да се наслаждават на просторните зелени площи около сградата – 4 000 кв. м парк с дървета, пейки, зарядни станции за електромобили.

Сградата се състои от 11 етажа над земята и 2 подземни нива, предназначени за паркинг. За удобство и комфорт на наемателите са предвидени тераси за всеки етаж с прекрасна гледка към Витоша. Етажната плоча е 2 200 кв. м.

Сградата е проектирана и изпълнена според най-високите международни стандарти в сектора. Съвременните технически системи, използвани при изграждането на сградата, позволяват достъп на големи количества пречистен свеж въздух в офис помещенията. Внедрена е и специална технология за UV дезинфекция на въздуха. Тези и други спецификации превръщат имота в healthy building и осигуряват комфортна и безопасна работна среда на всички служители и клиенти на Park Lane Office Center.

ДЕТАЙЛИ ЗА КОНТАКТ:

АДРЕС: гр. София, бул. Цариградско шосе 47А, Полиграфия Офис Център, етаж 3

ТЕЛЕФОН: +359 2 805 19 10

ИМЕЙЛ: office@park-lane.eu

park-lane.eu

Обратно