БЛД ОФИС ПAРК ЕАД

БЛД Офис Парк ЕАД

Полиграфия Офис Център е една от най-модерните сгради от клас А в гр. София. Разположена на главния софийски булевард "Цариградско шосе", сградата има отлична локация в същинската търговска част на града и един от най-предпочитаните жилищни квартали - кв. Яворов. Солидната, класическа фасада с колони от 50-те прекрасно се комбинира с модерна, елегантна, слънце защитна и енергийно ефективна стъклена част.

Полиграфия Офис Център се намира на 15 минути с автомобил от Летище София, 10 минути до 4 и 5 звездни хотели и в непосредствено съседство с най-обширната зелена площ - парк Борисова Градина, с който се свързва чрез пешеходни подлези. На 1,5 км се намира Парламентът, а на 2,2 км - Президентството и Министерски съвет. Сред разнообразните транспортни опции, трябва да се има предвид удобството, което предоставя близостта на двете метро станции.

Допълнителни удобства, които са на разположение в сградата, са офис на Банка ДСК, част от Банка ОТП - Унгария и една от най-големите търговски банки в България, магазин Пикадили - част от голяма търговска верига, СкараБар - известна верига български ресторанти, Грийн Дели Кафе - място с отлично кафе, качествена и здравословна храна, сервирани в модерна и удобна обстановка и представителен офис на универсална търговска банка Алианц.

 

Информация за контакт:
Александър Танев

E-mail: atanev@bld.bg ; office@bld.bg 
Tel.: +359 2 805 19 10
Адрес: гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 47А, етаж 3
Web: www.bld-am.com 

   

всички членове на АСБС | website