Евърти България

Евърти България

Eвърти България е част от Everty Group - компания, която притежава и управлява портфолио от първокласни офисни, жилищни, хотелски и ваканционни имоти в Америка, Европа, Африка и Азия.

Бизнесът и целите на Евърти България компания са изграждането и дългосрочното управление на портфейл от ексклузивни имоти, разположени на стратегически локации в София и в основните градове на страната. Като амбициозна фирма с бързоразвиващ се бизнес, ние постоянно търсим нови инвестиционни възможности за създаване на устойчива стойност на българския пазар.

ИМОТИ

Първата българска инвестиция на Евърти, като част от глобалното й портфолио от луксозни имоти на перспективни пазари, е софийският Перформ Бизнес център.

Сградата на Перформ Бизнес център се откроява сред офис площите в централна София с модерната си архитектура, съвременна техническа инфраструктура и стратегическо местоположение. Бизнес центърът е привлекателно място и естествен избор на компаниите за позициониране на техния централен или оперативен офис.

Портфолиото на Everty влючва увеличаващ се брой имоти и проекти по целия свят:

 

ПЕРФОРМ БИЗНЕС ЦЕНТЪР

Перформ Бизнес Център е офис сграда от висок клас, снабдена с модернисистеми и иновативни технологии. Тя предлага на своите наематели и посетители среда на сигурност и комфорт в сърцето на София.

Бизнес центърът се намира в непосредствена близост до ключови държавни и общински институции, обществени сгради, услуги и транспортни връзки, включително метростанция, основни спирки на градския транспорт, обществени паркинги, както и популярната търговска част на бул. „Витоша“.

УДОБСТВА И УСЛУГИ

Перформ Бизнес Център е офис сграда клас „А“, с разгърната застроена площ от 36 613 квадратни метра, която включва 10 надземни и 5 подземни нива, с осигурен пълен достъп на хора с увреждания до всяко от тях. Сградата разполага с Конферентен център за организиране на семинари, обучения, представяния и други събития, салон за обслужване на клиенти на ЧЕЗ, офис за обслужване на клиенти на УниКредит Булбанк, банкомати. Подземният паркинг включва паркинг за наемателите на сградата, както и обществен паркинг за почасово паркиране и паркиране срещу абонамент. Сградата е с охрана и с осигурен 24 часов достъп през всички дни в седмицата.

всички членове на АСБС | website