За първи път дискусионен панел за България във форума EXPO REAL 2019

По инициатива на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради проектите на водещи български компании ще са обединени в един представителен щанд.

В рамките на едно от най-престижните изложения за инвестиции в недвижими имоти - Expo Real 2019 в Мюнхен, за първи път ще се проведе самостоятелен дискусионен панел, посветен на България. На него ще бъдат представени макроикономическите показатели на страната, инвестиционните възможности и условията на финансиране.

Говорители в панела ще бъдат изпълнителният директор на Столична общинска агенция за приватизация и инвестиции Владимир Данаилов, Таня Косева-Бошова, председател на Асоциацията на Собствениците на Бизнес Сгради в България, Михаела Лашова, управляващ партньор в Cushman & Wakefield Forton, Димитър Цвятков, партньор в CMS София, Таня Карагеоргиева, директор "Инвестиционно банкиране" Уникредит Булбанк, и Росен Тенев, Продеа Инвестмънтс. Дискусията е насрочена за първия ден на изложението - на 7 октомври от 13.00 ч. в зала А1, щанд 250. Камен Кръстев ще бъде модератор на панела.