ФеърПлейИнтернешънъл АД

ФеърПлейИнтернешънъл АД

ФеърПлейИнтернешънъл АД

Създадена през 1993 година, ФеърПлей Интернешънъл АД (ФПИ) представлява акционерно дружество, което към момента извършва следните дейности: инвестиции в недвижими имоти, строителство и развитие на обекти, дизайн на интериори и производство на мебели, управление и отдаване под наем на недвижими имоти, хотелиерство, пътувания и туризъм. С изпълнението им ФПИ затваря целият кръг от дейности в своя бранш, от проучванията и инвестициите, прeз строителството и поддръжката, до управлението на собствеността.


ФПИ има в портфолиото си и две бизнес сгради клас А, които управлява – ФПИ Бизнес Център и Хил Тауър Бизнес Център. Първата се намира на бул. Черни връх 51Б в София. В нея е разположен административният офис на компанията, както и няколко чуждестранни представителства. Хил Тауър е бизнес център с площи под наем, който изцяло е зает от наематели и външни компании. Централното й разположение, удобния достъп, както и гъвкавото разпределение според нуждите на ползвателя я превръщат в идеалния офис за всяка компания. И двете сгради са построени според най-високите съвременни стандарти в бранша.

Към 2015 г. компанията продължава добрите си традиции в сферата на инвестициите в недвижими имоти и строителството на ваканционни комплекси, жилища, хотелски комплекси, логистични бази, административни сгради и сгради с общо предназначение.                                                                                                                                                       

 

     

всички членове на АСБС | website