Управителен съвет

Таня Косева-Бошова, председател на Управителния Съвет на АСБС

Таня

Таня Косева-Бошова има 15 години опит на пазара на бизнес имоти в България. Била е партньор и изпълнителен директор на някои от най-големите и най-успешни компании свързани с недвижими имоти в страната – Colliers International, Landmark Property Bulgaria и European Trade Center.

От 2009 до 2014 г. и отново от юли 2016 г. до момента Таня Косева-Бошова е изпълнителен директор на European Trade Center. Тя участва в развитието на проекти в гр. София (офис комплекс European Trade Center) и гр. Бургас (търговско-развлекателен център Burgas Plaza).

Преди присъединяването си към European Trade Center, тя е била изпълнителен директор на Landmark Property Bulgaria. Работила е в Colliers International осем години, като четири от тях е била управляващ партньор на българския офис.

През 2007 г. успешно инициира и завършва промяна на българското законодателство по отношение на премахване на ограничение на срока за отдаване под наем в България.

Таня Косева-Бошова е председател на управителния съвет на сдружение с нестопанска цел "Дамски форум".

Тя е дипломирана от Американския университет в Благоевград със специалности "Икономика" и "Бизнес администрация".

Олга Стоичкова, заместник-председател на Управителния Съвет на АСБС

Олга

От април 2011 година Олга Стоичкова е мениджър "Отдаване под наем" в "Тишман Мениджмънт Кампъни". Тя отговаря за офис и логистичните площи на Sofia Airport Center.

Стоичкова се присъединява към екипа на компанията след четири години опит в областта на търговията с недвижими имоти. В продължение на три години тя работи в представителството на CBRE за България - Eltaconsult, където ръководи екипа за офис и индустриални имоти.

В началото на 2010 г. Стоичкова се присъединява към Forton International, асоцииран партньор на Cushman & Wakefield, като отговорник за един от офис проектите.
Тя има магистърска степен по география от Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Адина Уелш, член на Управителния Съвет на АСБС

Адина Уелш е Изпълнителен Директор на Райфайзен Пропърти Мениджмънт България. От 2002 г. тя ръководи асет мениджмънта на проектите на компанията (комплекс Експо-2000 и офис сградата на ул. Гогол 18). От 2010 г. тя е също и Изпълнителен Директор на Мол Варна.

Адина е румънка и идва в България през 1998 г. като Лизинг Мениджър за Риджънт Пасифик след придобиването им на ЦУМ.

Завършила е Академията за икономически науки в Букурещ.

Продромос Мавропулос, член на Управителния Съвет на АСБС

От 2005 г. Продромос Мавропулос e управител на дружеството „Риал Истейтс БГ” ЕООД, което развива дейност в областта на недвижимите имоти и менажирането им. Собственост на фирмата е офис сградата Адора Бизнес Център, разположена в южната част на гр. София.
От 2004 г. до момента Продромос Мавропулос е управител на РИПОРТ.БГ ООД, консултантска компания, чиято основна дейност е насочена към изготвяне на печатни и електронни издания за бизнес информация, обработка и анализ на икономически и статистически данни, бази данни за директен маркетинг.
Той има магистърска степен от УНСС със специалност „Международни икономически отношения”.

Мирослав Танчев, член на Управителния Съвет на АСБС

От 2010 г. до сега Мирослав Танчев е съдружник и член на управителния съвет на Robul Management GmbH (Виена) и управител на дъщерните дружества на компанията в България.


Той участва в развитието и управлението на проекти в гр. София (офис комплекс Мегапарк, Bankya Residences, Q Center), както и на фотоволтаична централа в гр. Пирдоп.


Преди присъединяването си към Robul, г-н Танчев 10 години работи за Soravia Real Estate Development GmbH (Виена), последно като прокурист на компанията и управител на дъщерните й дружества в България, Румъния, Сърбия и Македония. Участва в реализацията на редица проекти в тези страни (офис сгради, хотели, шопинг центрове и др.)


Г-н Танчев е дипломиран от Виенския икономичeски университет със специалности "Бизнес администрация" и „Данъчно право“.