Членове на организацията

Антракт 127

„Антракт 127“– гъвкаво офис пространсво от най-висок клас, е най-новото бижу на софийската бизнес сцена.

В самото сърце на града, „Антракт 127“ се намира в сградата на административния център „Славянска беседа“ – една от емблематичните сгради на столицата с културно и социално значение, строена през 30те, за да помещава хотел, театър и едноименното читалище.

Подчертавайки културното и наследство, през 2020 г. Си.Екс.О. Партнърс трансформират административния център във висок клас споделени бизнес пространства.

„Антракт 127“ предлага 33 напълно обзаведени индивидуални офисa за екипи от 3 до 8 човека, както и пространство за споделено работене, съобразено с всички противоепидемични мерки. На всеки етаж са на разположение елегантни зони за релакс и споделени кухни. Пространството предлага и 9 модерно ободудвани зали за срещи и просторно място за събития на последния етаж с впечатляваща тераса с гледка към пулсиращия град.  

Новото пространството съчетава функционалност, висока технологичност и стил, както и възможност за присъединяване към международно общност от професионалисти на високо ниво и създаване на значими бизнес контакти. И всичко това е достъпно с гъвкави условния и краткосрочни наеми, спрямо текущите нужди на бизнеса.

Контакти: 

Адрес: София, ул. Г.С. Раковски №127

Имейл: office@entract127.com 

Социални мрежи

LinkedIn

Instagram

Facebook

Twitter

entract127.com

Обратно