Членове на организацията

Интерпред Световен Търговски център

Представяме Ви бранда „ИНТЕРПРЕД“ с портфолиото си от три бизнес сгради, част от Миролио Риъл Естейт Груп. С унифицирането на единен управленски модел ние желаем да запазим и повишим  доверието на нашите наематели. С присъствието на бизнес сградите „ИНТЕРПРЕД“ в различни райони на града, се стремим да предоставим удобство и специално отношение към наемателите си.

ИНТЕРПРЕД – СВЕТОВЕН ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР СОФИЯ е първата бизнес сграда предоставяща офис и търговски площи под наем. ИНТЕРПРЕД - СТЦ София  е редовен член на Асоциацията на Световните търговски центрове /WTCA/ и сертифициран за качество на услугите. Над 50 годишната история на дружеството потвърждава устойчивия модел за управление в сектора на бизнес имотите.

Общо предоставяните под наем площи са 19170 кв. м, включващи офис площи, конферентни зали, ресторант, винарна, столова с кафе-бар и панорамен бар, паркинг и озеленени пространства.  

Сградата е разположена в престижният квартал Изток. Транспортната инфраструктура и метростанция до сградата, осигуряват лесен достъп до центъра на града. Районът се отличава с наличието на множество дипломатически представителства.

Контакти:

Надежда Кръстанова 

Имейл: n.krastanova@interpred.bg

Тел.:  +359885742103

Уеб: www.interpred-wtcsofia.com 

Адрес:
гр. София 1040, бул.  ”Драган Цанков” 36

ИНТЕРПРЕД ЦАР БОРИС е следващата бизнес сграда в портфолиото на Miroglio Real Estate. Състои отдве тела – сграда А на 14 етажа и сграда Б на 5 етажа. Притежава всички удобства и възможности за функционали офис разпределения. Красиви панорамни гледки към града допълват атмосферата в сградата.  

Общо предоставяните под наем площи са 19,881 кв. м.

Разположението на сградата на бул. „Цар Борис III“, осигурява лесен достъп до обществен транспорт и връзка с главните пътни артерии. В  района се намират важни публични институции, медицински и спортни центрове.

Контакти:

Анита Крумова

Имейл: a.krumova@interpred.bg

Тел.:  +359889501089

уеб: https://bit.ly/3cuiX9S

Адрес:
гр. София 1618, бул. ”Цар Борис III” 159

ИНТЕРПРЕД БОЯНА е третата от бизнес сградите, които представяме. Архитектурният проект на сградата е разработен от I/O architects. Сградата е на 6 етажа, с обособени  офиси и търговски площи под наем, ресторант-бистро и кафе. Въведохме управленския модел на брандa „Интерпред“, заедно с установения стандарт за нивото на услугите, които гарантират качество и придават добавена стойност за наемателите ни. 

Общо предоставяните под наем площи са 20,130 кв.м. 

Разположението на сградата до Околовръстен път е от ключово значение, което улеснява бързото придвижване към автомагистрали „Тракия“ и „Струма“. Бул. „България“ осъществява лесен достъп до центъра на града. Националният исторически музей и Боянската църква са сред културно-историческите забележителности в района. 

Контакти:

Ангелина Славкова 

Имейл: a.slavkova@interpred.bg

Тел.:+359888925411

уеб: https://bit.ly/3HC2EWH

Адрес:
гр. София 1404, ул.”Спас Соколов” 7

wtcsofia.bg

Обратно