Асоциирани членове

Волф Тайс

Доверени съветници за компании, които развиват бизнес в България и извън нея.

Офисът на Вoлф Тайс в София отвори врати през 2007 г. Днес Волф Тайс е една от най-големите адвокатски кантори в България с екип от повече от 25 водещи професионалисти, със значителен опит и познания във всички области на правото със специален фокус върху корпоративното право, сливания и придобивания (М&А), вещно право и строителство, банково право и дългово финансиране, финансиране на проекти и капиталови пазари, процесуално представителство, инфраструктура, концесии, енергетика, телекомуникации, медии и фармацевтика. Заради значителния ни експертен опит във всички области на правото пазарът ни възприема като "помощници на бизнеса". 

Ние сме изключително горди, че сме били водещ международен правен съветник на чуждестранни инвеститори по някои от най-значимите и сложни сделки в България, както и на редица динамични български компании, извършващи сделки в чужбина. 

Това дава представа за качеството на правните ни съвети, независимо дали става въпрос за сделка по сливане и придобиване, дълг на капиталовите пазари, преструктуриране на служители, прехвърляне на права върху интелектуална собственост или разрешаване на спорове.

Wolf Theiss 

Адвокатско Дружество
Бул. "Н. Вапцаров" №55
Експо 2000, фаза IV,  ет.1
София 1407, България

wolftheiss.com

Обратно