Членове на организацията

Евърти България ЕООД

Everty е част от YNV Group – мeждyнapoднa гpyпa oт ĸoмпaнии, която управлява пет марки в три сектора: тexнoлoгичeн, oбpaзoвaтeлeн и недвижими имоти. Нашето портфолио от търговски, жилищни, хотелски и имоти със смесено предназначение обхваща Северна и Южна Америка, Европа и Африка. www.everty.com

Портфолито на компанията в България включва:

Перформ Бизнес Център - първата българска инвестиция на Евърти, като част от глобалното й портфолио от луксозни имоти на перспективни пазари. Сградата се откроява сред офис площите в централна София с модерната си архитектура, съвременна техническа инфраструктура и стратегическо местоположение. Бизнес центърът е привлекателно място и естествен избор на компаниите за позициониране на техните централни или оперативни офиси.

Matrix Tower е офис сграда, клас А, с площ от 4000 кв.м., разположена на входа на Residential Park Sofia. Сградата има много добър достъп до градския транспорт чрез метростанция "Бизнес парк София" и Софийския околовръстен път, като осигурява на настоящите и бъдещи наематели бърза свързаност с града. Matrix Tower е дом на наематели като немската EOS Group, магазини за търговия на дребно и фармацевтична компания. Разполага с 24-часова охрана, ресторант и охраняем паркинг за наемателите и гостите на сградата.

Prizma Offices предлага 8000 кв.м. офис площи и се намира до Sofia Tech Park – вече утвърдена локация за бизнес и иновации в София. Разположен на булевард „Цариградско шосе“, защитеният имот се състои от 7 етажа, на площ от 950 кв.м. Така наемателите имат достатъчно пространство за разширяване на дейността си. Летище София е в непосредствена близост, което улеснява международните бизнес пътници, а районът разполага с добър достъп до обществен транспорт и пътна инфраструктура

Бутиковият хотел „Оборище 63“, познат по-рано като Sofia Residence, е разположен в сърцето на най-престижния столичен район на Докторската градина. Местоположението предоставя на гостите една луксозна отправна точка, откъдето лесно могат да разгледат забележителностите на града с повече от 2000 години история. „Оборище 63“ е отличителна нова локация в този централен, богато озеленен и исторически район на София.

Детайли за контакт:

Антония Йорданова

Chief Investment Officer, Everty 

Chief Financial Officer, YNV Group

antoniya.yordanova@ynvgroup.com

Деница Илиева

Head of Property Management Bulgaria, Everty Bulgaria

denitza.ilieva@everty.com

everty.com

Обратно