Членове на организацията

Лайънс Хед

Lion’s Head е компания за инвестиции и управление на първокласни офис сгради в Централна и Източна Европа. Портфолиото на Lion’s Head включва 5 сгради в България и Румъния – Мегапарк и Полиграфия офис център в София, Орегон парк (сгр. А,В,С) в Букурещ. Основни инвеститори в компанията са Old Mutual Property и AG Capital. 

Old Mutual Property e част от Old Mutual Group – южноафриканска група за финансови услуги с над 170-годишна история, която оперира в 14 държави. 

AG Capital е водеща група от утвърдени компании за инвестиции и управление на недвижими имоти - Lion’s Head, BLD, Park Lane Developments, Atland Investments и 3Р1. Поддържа стратегически партньорства с международни лидери като Apollo Global Management, Old Mutual, IFC (World Bank Group). 

Мегапарк е клас А офис комплекс със забележителен дизайн и уникална видимост.Намира се в една от най-желаните и установени бизнес локации в София на основния булевард, свързващ центъра на града с международното летище. Достъпът до комплекса е бърз и лесен с градски транспорт и кола. Предвидената нова линия на метрото ще спира точно до главния вход на Мегапарк.

Проектирана и построена от водещи Австрийски компании, Мегапарк предлага комбинация от офис и ритейл площи. Има приз за Сграда на Годината 2011 година.

  • 45 000 кв.м. офисна площ, 16 офисни етажа, до 4300 кв.м. на една плоча
  • 3000 кв.м. ритейл площ на партерно ниво
  • 446 подземни и 232 надземни паркоместа, 2 подземни нива

Нашият екип предлага индивидуални решения за всеки клиент със специален фокус върху най-високите стандарти за здравословна работна среда.

Полиграфия офис център е клас А офис проект, знакова историческа сграда превърната в модерен бизнес комплекс в центъра на София. Дизайнът е на HOK International London. Комбинацията от класическа и модерна архитектура въплъщава отличителния собствен характер на сградата.

Първа фаза на проекта е напълно реновираната историческа сграда на печатницата, а втора фаза е построената през 2018 нова част. Двете сгради създават уникален бленд между историческата стойност на сградата и модерен офис комплекс.

  • 27,000 кв.м. офисна площ, 6 етажа, до 5300 кв.м. на етаж (комбинация от старата и новата сграда)
  • 1,400 кв.м. ритейл площ
  • 321 паркоместа, разположени на едно подземно и надземни нива

Контакти:

Lion’s Head
България, София 1124
бул. „Цариградско шосе” 47А, ет.3
тел.: + 359 2 400 1110
e-mail: office@lhinv.eu

lhinv.eu

Обратно