Членове на организацията

Риал Сайт ЕООД

SiteGround Business Center е завършена през 2019 година и представлява многофункционална бизнес сграда, осигуряваща отлична работна среда в съответствие с най-високите международни стандарти. Сградата е сред най-зелените офис пространства в страната и притежава LEED Gold сертификат (2022 г.) за екологично, устойчиво и енергоспестяващо строителство. 

Сградата разполага с удобствата на всички съвременни бизнес сгради - кътове за отмора и игра (билярд, джаги и други), разчупени пространства, ергономични работни станции, Сградата е  изградена и функционира в унисон с най-високите стандарти за опазване на околната среда. Интериорът включва естествени материали и дърво, “живи” зелени стени от естествен мъх на всеки работен етаж, допринасящи за по-чист въздух и усещане за простор. За по-чист въздух и сигурна работна среда въздухът в сградата се филтрира посредством уникална централизирана система за дезинфекция на въздуха през климатичната инсталация, обикновено използвана в операционни медицински помещения. 

SiteGround Business Center разполага  с професионална кухня и  салон за хранене; спортен център от най-модерен тип, който интегрира фитнес на два етажа, помещения и най-модерно оборудване за тренировки по спининг, йога, пилатес, тенис на маса и други, като и уникална интерактивна зала за прама тренировки.

Сградата разполага с подземен паркинг - на 2 нива и най-модерна система за контрол и достъп базирана на изкуствен интелект, която да осигурява бързото и гъвкаво паркиране -, Налични са безплатни зарядни станции за е-автомобили и е-велосипеди, за да се направи пътуването от и към офиса по-щадящо за околната среда.

SiteGround Business Center е разположен в южната част на Софийския околовръстен път – основна пътна артерия в града, свързваща двата му края, от където има бърз достъп до центъра, посредством метро. Районът се развива динамично и се утвърди като основна бизнес и търговска зона в столицата, включваща множество нови офисни и търговски проекти.

Обратно