Членове на организацията

София Еърпорт Център

Sofia Airport Center (SAC) е част от портфолиото на Revetas Fund II. Kато проект със смесено предназначение комплексът има за цел да предостави разнообразно офис изживяване на служителите в перфектно балансирана среда между работа и свободно време. Първокласните помещения са избор на водещи световни марки като IBM България, Cisco, Honeywell, Woodward и са предпочитана локация за развиващ се местен бизнес. Фаза I, напълно завършена и действаща, предлага 45 000 m² застроена площ върху 12 хектара терен (18 000 m² Клас А офис площи и 28 000 m² логистичен център). Фаза II включва изграждането на сграда A03 с допълнителни 18 800 m² клас A офис площи и сграда B04 с 5 850 m² модерно логистично пространство, базирани на съвременни технологии и материали.

SAC се намира в бизнес зоната до Международно летище София и разполага с голямо разнообразие от удобства в уникална атмосфера - 5000 m² парк с езеро, красив ландшафт и разнообразна флора и фауна. 

Проектът е отличен като един от най-устойчивите комплекси в България и региона. Офис сградата притежава LEED Gold сертификат, както и сертификат SafeGuard от международно признатата организация Bureau Veritas за безопасна среда в условия на Covid-19.

Лилия Кръстева - Country Head Bulgaria/Head of Property Management

E-mail: lk@cerescee.com

Моб.: 0889 510 150

Адрес: бул. „Христофор Колумб“ 64, бизнес парк Sofia Airport Center – офис сграда А2, партер

sac.bg

Обратно