Членове на организацията

Граве България

„ГРАВЕ имоти“ ЕООД е регистрирано през 2008 г. и е част от „ГРАВЕ Груп“, Австрия, концерн с над 185 годишна история. Едноличен собственик на дружеството е „ГРАВЕ Имо Холдинг“. След успешното развитие на българското застрахователно дружество „ГРАВЕ България Животозастраховане“ настъпи подходящ момент за инвестиция на концерна в сферата на недвижимите имоти. Така през 2008 г. беше взето решение за изграждането на нова и модерна офис сграда на българския пазар. В рамките на две години това начинание получи реализация и през 2010 г. „ГРАВЕ Бизнес Център“ отвори врати. „ГРАВЕ Груп“ притежава значителен портфейл от недвижими имоти, като в последните 15 години се построиха нови и модерни офис сгради в над десет държави, сред които: Австрия, Хърватия, Унгария, Босна, Сърбия, България, Румъния, Молдова, Македония и други.

Основните предимства и отличителни черти на „ГРАВЕ Бизнес Център“ са:
- Лесен достъп: разположена е на кръстовището на два централни главни булеварда – бул. „Цар Борис III” и бул.„Акад. Иван Гешов“.
- Районът е изключително добре свързан със столичния градски транспорт – в непосредствена близост са спирките на редица автобусни и трамвайни линии. Също така се предвижда през 2019г., в близост, да бъде готова бъдеща станция на софийското метро.

- Модерна офис сграда със съвременен дизайн.
- Първата за България висококачествена структурна стъклена фасада WICONA
- По-голяма сигурност – висококачествени бетонови работи, зидарии и довършителни работи.
- Осигурен достатъчен брой паркоместа.
- Висок клас асансьори SCHINDLER
- Гъвкавост при организацията на работното пространство
- Използвани са висококачествени материали в съответствие с високите европейски стандарти, което ще доведе до по-добра енергийна ефективност. 
- Използваните експертни познания при проектирането ще доведат до ниски разходи по поддръжка.

Информация за контакт:
Венелин Димитров - прокурист

E-mail: venelin.dimitrov@grawe.bg  
Тел.: +359 884 565 183
Адрес: гр. София, бул. "Цар Борис III" №1

grawe.bg

Обратно