Членове на организацията

Ай енд би риъл естейт ЕООД

За НБГ Пангея РЕИК

Новият едноличен собственик на капитала e НБГ Пангея РЕИК (с пълно търговско наименование "Етники Пангеа Аноними Етерия Епендисеон Се Акинити Периусия", в съкращение „Етники Пангеа А.Е.Е.А.П."), дружество, инвестиращо в недвижими имоти, съществуващо съгласно законите на Гърция, със седалище в гр. Атина, Гърция и адрес на управление ул. „Карагеорги Сервиас" № 6, Атина, Гърция, вписано в Общия търговски регистър с номер 354620100. To e високо реномирано и финансово солидно инвестиционно предприятие, част от групата на НБГ.

Кратък профил

НБГ ПАНГЕЯ е водещата инвестиционна компания за недвижими имоти в Гърция, листвана на Атинската фондова борса (ATHEX).

С активи на обща стойност над 1,7 млрд. Евро, НБГ ПАНГЕЯ се занимава с инвестиции в недвижими имоти и е управлявана от опитни професионалисти с доказан опит в подбора на инвестиционни възможности, управление и създаване на стойност.

Портфолиото на недвижими имоти на НБГ ПАНГЕЯ се състои от повече от 340 имоти, предимно офиси и търговски обекти. Повече от 80% от портфейла са разположени в престижни градски райони в цяла Гърция и селективно позиционирани на други ключови пазари в Югоизточна Европа, като Италия. НБГ ПАНГЕЯ се гордее с висококачествен и високодоходен диверсифициран портфейл с предвидими парични потоци, високи нива на заетост, дългосрочни наемни договори и силна наемателска база.

Управлението на „Ай енд Би Риъл Естейт" ЕАД е в следния състав:

Аристотелис Каритинос – Председател на СД

Тереза Месари – Изпълнителен директор

Росен Тенев – Главен Изпълнителен директор

Ана Халкиадаки – Член на СД

Клеоники Георгиаду (Търговски директор), Член на СД

TELUS Tower е нов офис и търговски център, изграден в идеалния център на София, на площад Македония, от I&B Real Estate, част от Prodea Investments Group– най-голямата компания за инвестиции в недвижими имоти в Гърция. Портфейлът на Prodea Investments се състои предимно от комерсиални имоти в Югоизточна Европа, главно в Гърция и Кипър, но също така в България, Италия и Румъния.

Местоположението на сградата се характеризира с отлична видимост и достъпност, както за пешеходци, така и за автомобили, удобен достъп с градски транспорт, на 6 минути пеша от метростанция Сердика. 

 ELUS Tower има разгъната застроена площ от близо 54.000 м2, 34.500 м2 от които са офис площи, в съчетание с 1.900 м2 търговска площ, разположена на партерния етаж, и 17.600 м2 подземен паркинг и технически помещения. Почти цялата фасада на сградата е изградена със система за стъклена окачена фасада, позволяваща максимална остъклена площ, която създава усещане за визуален комфорт и прозрачност.

Офисните площи са разположени в 20-етажна кула и в по-ниска – осем етажна част, включваща големи етажни площи и атриум и предлагаща гъвкави планировъчни решения. Отличната и практична планировка на всяко ниво на сградата предоставя разнообразни възможности за приспособяване на офис площите към конкретните нужди и изисквания на наемателите, както с отворени пространства, така и с различни други решения.

Търговската част се намира на партерния етаж. Планировката предлага разнообразни решения, включващи магазини с лице към ул. „Алабин“, пл. „Македония“ и бул. „Христо Ботев“.

TELUS Tower разполага и подземни паркоместа на шест нива на с капацитет на приблизително 370 автомобила. Осигурени са и места за паркиране на велосипеди.

TELUS Tower предлага чудесна възможност на водещи компании от различни бизнес сфери да установят дейността си в сърцето на града и така да се възползват от всички преимущества, услуги и удобства, които градският център предоставя.

TELUS Tower надхвърля обичайната практика в проектирането и управлението и е отличен пример за трайните ползи от устойчивите строителни решения. През всички етапи на проектиране и изграждане ние работихме с експерти, за да създадем сграда, която дава предимство на комфорта, здравето и производителността за крайните потребители.

TELUS Tower се откроява като една от най-иновационните сгради в центъра на София със своя смел дизайн, базиран на устойчиви характеристики, и като една от няколкото офис сгради, сертифицирани от BREEAM.

За постигане на BREEAM сертификат степента на устойчивост на имота беше оценена въз основа на кредити, получени по 70 различни критерия.

Устойчивите решения включват между другото топлоизолация на фасадата, съвременни стъклопакети, ефективна ОВК система, BMS и др. и осигуряват намаление на оперативните разходи, екологично управление на сградата и комфорт на обитателите.

prodea.gr

Обратно