Членове на организацията

Планекс ЕООД

Планекс е една от водещите български строително-инвестиционни компании с 30-годишен опит и множество реализирани проекти. Портфолиото включва разнообразни обекти: хотели и ваканционни комплекси, жилищни сгради, търговски и офис центрове, молове, индустриални и логистични сгради, инфраструктурни проекти. Със собствено ноу-хау, високо технологично и организационно ниво и спазване на стандартите за качество, Планекс печели отлична репутация в браншовите среди и инвеститорите.

Смарт център е собствена инвестиция на дружеството - модерен бизнес комплекс от смесен тип, съчетаващ атрактивни търговски площи и първокласни офисни пространства.

Смарт център се намира на основна градска пътна артерия в град Бургас, с отлична видимост, осигурен градски транспорт, велоалейна мрежа и достатъчен брой паркоместа. Зоната е наситена с много търговски обекти, супермаркети и други обществени сгради.

Смарт център предлага пряк и удобен достъп до летище Бургас, което е само на 8 км разстояние, центърът е на разстояние от 4 км, а пристанището – на 6 км. Това я прави най-близката и удобна офис сграда до летище в града, което е допълнителен комфорт за всеки бизнес, ситуиран в нея.

Застроена площ – 1984 м², РЗП – 14,000 м², седем надземни и един подземен етаж. Офисната част е развита на 7 053 кв.м. и заема от трето до седмо, последно ниво на сградата. Помещенията са тип „open space”, мултифункционалното им решение дава възможности за свободно моделиране на офиси от 150 до 2500 кв. м.

Предвидените технологии и материали гарантират висока енергоефективност на микроклимата в помещенията - структурна жилищна фасада с нискоемисионни стъклопакети 24 мм, завишени топлоизолационни параметри на фасадните стени, централна VRF климатична инсталация, BMS система за динамично управление на енергийните разходи, пожароизвестителна и пожарогасителна инсталация, СОТ и система за контрол на достъпа, енергоефективно осветление.

За Смарт център е предвиден собствен трафопост и аварийно ел. захранване, за офисите е изграден двоен под с възможност за гъвкаво окабеляване на работните места.

Освен петте етажа офиси, на две нива е разположена зона за обществено обслужване, която включва заведение за хранене Digi Lunch със 160 места за хранене, атрактивен и с индивидуален стил IQ кафе клуб със зимна и лятна градина към него, зала за фитнес и спортни занимания, многофункционална зала за събития – конференции, семинари, презентации с 200 места. Следвайки концепцията има „резервирано“ помещение за детска занималня и открито пространство за игра на деца. В търговската част на сградата са предвидени площи за банков офис, застрахователна компания, куриерски услуги, недвижими имоти и други дейности пряко свързани със спецификата на сградата и в удобство на работещите в нея.

Цялата концепция на Смарт център е съсредоточена върху човека, спецификата на неговия работен ден, професионални потребности, начин на мислене, желания и изисквания. Така се „ражда“ Смарт център – съвременен и модерен, „умен“, предлагащ добра работна среда и „приятелски настроен“ интериор, сборното място на софтуер, хардуер и високи технологии.

Информация за контакт:
Велина Иванова - управител

E-mail: manager@smartcenter.bg
Teл.: +359 884 307 080
Адрес: гр. Бургас 8008, бул. „Транспортна“ 15
Web:  www.smartcenter.bg;

planex.bg

Обратно